ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Halo

Μάρκα: Halo Μοντέλο: USH-01
Ένα καπνικό σταθμός στην ατμιστικη κοινότητα με μια μεγάλη πορεία όλα αυτά τα χρόνια Το φανταστικό Longhorn Halo 60ml Flavor Shot αποτελείτε από φύλλα καπνών που έχει γίνει ειδική επεξεργασία σε φωτιά και έχουνε δεθεί μαζί με αρώματα από πούρα Corojo και Cavendish. Πλούσιο εξαιρετικό καπνικό άρωμα μ..
11,90€
Μάρκα: Halo Μοντέλο: USH-02
Τριπλή παγωμένη αίσθηση δροσιάς από πλουσία μενθολη έρχεται μέσα από το φανταστικό SubZero Halo 60ml flavor shot. Φανταστική παγωμένη γεύση μέντας που σίγουρα ξεχωρίζει από κάθε άλλο παρόμοιο σε περιμένει στο SubZero ένα Premium Longfill...
11,90€
Μάρκα: Halo Μοντέλο: USH-04
Ένα καπνικό άρωμα που συνεχίζουνε πολλοί μετά από τόσα χρόνια να προσπαθούνε να το αντιγράψουνε. Όμως το Tribeca Halo 60ml flavor shot συνεχίζει να ξεχωρίζει για το πανέμορφα άρωμα καπνού που διαθέτει άλλα και τις πολύ ελκυστικές λεπτομέρειες από ξηρούς καρπούς την βανίλια και την καραμελά που το κά..
11,90€
Μάρκα: Halo Μοντέλο: USH-03
Ένα πασίγνωστο χαρμάνι καπνών ανατολής έρχεται μέσα από το σπουδαίο Turkish Tobacco Halo 60ml flavor shot. Τώρα μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο χαρμάνι καπνών με την ιδιαίτερη χροιά που σίγουρα την κάνει ξεχωριστή. Απολαύστε το Turkish tobacco ένα all day καπνικό άρωμα που σίγουρα α..
11,90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο κατάστημά μας, αποδέχεστε τα cookies.